Testogen vurderinger: hvordan å øke testosteron nivåer rasktHva er Testosteron booster Testogen

Testogen er et supplement for som inneholder naturlige ingredienser for gutter som ønsker å øke sin testosteronnivå. Selv om de ikke er FDA godkjent ennå alle ingrediensene er naturlige og trygge og er bevist effektiv på å øke testosteron nivåer. Ettersom vi blir eldre våre testosteronnivå begynner å avta noe som fører til alle slags ekle bivirkninger.

Ved å øke våre testosteronnivå med et supplement som Testogen kan vi reversere tegn på aldring og unge, energiske og sterke igjen. Angivelig, de har solgt over 1 million flasker til gutter som deg og meg, og noe sånt som 87% av kundene ender opp med etterbestilling. Dette betyr at nesten ni av ti kunder er fornøyd nok med sine resultater til å kjøpe mer.

Kjøp Testosteron booster online

Hvorfor Testogen arbeid? ingrediensene

For å finne ut hvorfor det fungerer jeg bestemte meg for å ta en nærmere titt på ingrediensene. Så her er hva inni Testogen :

D Asparaginsyre

Dette er en av de viktigste bestanddeler i Testogen, og det er faktisk en aminosyre. Ved å supplere med D-asparaginsyre kroppen vil syntetisere mer testosteron i ballene som vil føre til en økning i frie testosteronnivåer med over 50%. En studie så jeg sa at ved å supplere med 2000mg av D asparaginsyre per dag i 14 dager deltakerne frie testosteronnivået gikk opp med over 57%. Tilfeldigvis Testogen inneholder 2000mg av D asparaginsyre per porsjon som synes å være den perfekte mengden. Dette betyr mer styrke, energi, utholdenhet og økt og seksualdrift.

Tribulus terrestris

Denne ingrediensen er en av de mest effektive testosterone boosters kjent mann. Bare 100mg per dag vil ha en massiv effekt på testosteron nivåer. Testogen inneholder en heidundrende 300mg per porsjon av Tribulus terrestris.

Panax Ginseng

Dette vil bidra til å bedre blodgjennomstrømning i kroppen og bære mer oksygen til musklene. Det hjelper med utvinning, utholdenhet og energi.

Fenugreek Extract

Ettersom vi blir eldre våre testosteronnivå gå ned og våre østrogennivået gå opp. Som menn vi ønsker så lite østrogen som mulig. Bukkehornkløver er faktisk en østrogen blocker og har vist seg å dramatisk redusere østrogennivået og øke testosteronnivået hos menn. Testogen inneholder 200 mg av ekstrakt av bukkehornkløver. Bukkehornkløver er også svært effektiv på å redusere betennelser og senke kolesterolet. Det vil også øke din libido. Så ja, er Bukkehornkløver ganske imponerende.

Sink

Sink er faktisk en viktig del av testosteron produksjon, men de fleste av oss ikke egentlig få nok av det. Testogen inneholder 72mg av sink som er nok for å hjelpe kroppen med prosessen med å lage mer testosteron.

Vitamin B2, B5 og B6

Denne gruppen av vitamin B danner en kraftig aminosyrer kompleks som vil bidra til å redusere østrogen og fremskynde syntese av testosteron i testiklene.

selen

Forskere fant at flertallet av menn som lider av lav testosteron har lave nivåer av selen. Så ga de en gruppe karer 30mcg av selen per dag som et supplement og innen en måned gutta testosteronnivået gikk opp med et gjennomsnitt på 36%. Testogen inneholder 45.2mcg av selen per porsjon som er enda mer enn den opprinnelige studien ga til sine deltakere!

Vitamin d

I 2011 en studie ble utført av Hormone og Metabolic Research Lab på effekten av vitamin D-tilskudd på menn som hadde lave nivåer av testosteron. De ga 50% av mennene placebo og 50% av mennene 8mcg av vitamin D per dag. Et år senere fant de at hver eneste mann som hadde tatt Vitamin D hadde signifikant høyere nivåer av testosteron enn menn som hadde tatt placebo. Testogen inneholder 10mcg av vitamin D per porsjon.

Hvis du har sett ingrediensene da vil du vite at på noen måte alle av dem bidra til å øke testosteron nivåer. I en studie når bare noen av ingrediensene ble kombinert, 60 menn med lave nivåer av testosteron tok dem i 60 dager, og ved slutten av studien over 90% av deltakerne testosteronnivå ble styrket til høyere nivåer enn den gjennomsnittlige mannen sin age.There er en grunn til at 87% av kundene omorganisere og hvorfor Testogen har klart å katapult seg til å være nummer én karakter naturlig testosteron booster i verden, fordi det virker.

Kjøp Testosteron booster online

De gode og dårlige ting om Testogen

De dårlige tingene om Testogen:

  • Resultater ta tid. Du vil sannsynligvis føle det å jobbe med en gang, men du må gi det minst en uke før du virkelig begynner å føle den fulle effekten.
  • Det er ikke permanent. Testogen er stor mens du tar det, men jeg er ganske sikker på at hvis du slutter å ta det testosteron nivåer vil returnere tilbake til det normale. Noen muskler du bygger bør holde seg selv.

De gode tingene om Testogen:

  • Mer energi. Du vil ha tonnevis med god ren energi gjennom hele dagen.
  • Brenn fett raskere. Hvis du har vært sliter med å brenne fett, spesielt rundt midsection vil du bli overrasket over hvor fort Testogen hjelper deg å forbrenne fett.
  • Killer treningsøkter. En av de beste tingene om Testogen er at det vil hjelpe deg å gå dyret modus under treningsøktene. Siden tar det jeg kan trene i timevis og løft tyngre også.
  • Bygge muskler. Når testosteronnivå går opp blir det mye lettere å bygge muskler.
  • ED kur. Nå har jeg ikke ED, men mine ereksjoner var begynt å bli ganske skuffende som jeg har blitt eldre, men siden tar Testogen mine ereksjoner er bunnsolid som jeg er en tenåring igjen.
  • Se og føle deg bedre. Jeg tror virkelig at Testogen har forbedret min hud, og har har hjulpet meg til å se og føle deg sunnere overall. Alle ingrediensene er naturlige og jeg føler meg bra siden jeg har begynt å ta det.
  • Prisen. Det virker ut til litt over $ 1 / dag som er ganske billig etter min mening for noe som fungerer så bra.
  • Testogen Works. Det faktisk fungerer. De er ikke noen crappy svindel sukkerpiller.

Hvor kan man kjøpe naturlig testosteron Testogen

Etter å ha brukt Testogen, vil du ha mer energi, se og føle deg sunnere, mer fett brent, få muskler og føle deg yngre og sunnere sammenlagt. Testogen er en av de beste Testosteron booster. Så, du bør kjøpe den. Absolutt, det er vel verdt pengene, og det fungerer faktisk. Testogen er en av tingene du trenger å prøve selv å se hvor godt det egentlig er. Når du begynner å føle deg ung, frisk, fokusert og sterk igjen vil du lurer på hvorfor du ikke begynne å ta det før. Hvis du er interessert i å kjøpe Testogen, her er prisen på Testogen:

Testogen produkt Best tilbudsprisen Kjøp nå
30 dager forsyning
(1 flaske)
47.54€
41.59€
Kjøp nå
3 måneder forsyning
(2 flasker + 1 gratis flaske)
142.62€
95.08€
Kjøp nå
5 måneder forsyning
(3 flasker + 2 gratis flasker + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Kjøp nå

For din informasjon, det er mange finter blir solgt på andre nettsteder så sørg for at du kjøper Testogen fra den offisielle nettsiden for å sikre at du får den virkelige ting, og du vil også være dekket av deres 60 dagers pengene tilbake-garanti.

Kjøp Testogen fra den offisielle nettsiden

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.