Testogen recensioner: kosttillskott för att öka testosteron som fungerarVem Testogen lämpad för

Vem som helst från feta horor till prepubertala barn. Kanske borde vi begränsa det lite. Vi är tydligt talar om något annat än ett komplement här, så bara för förtydligande skäl inget behov av recept eller något. Kosttillskott är 100% utan recept, de är säkra och de är inte samma sak som anabola steroider. För att se till att ingen känner sig utelämnade, låt mig ge dig en snabb lista över de killar som kan utnyttja Testogen:

 • Män som vill öka sina testosteronnivåer naturligt
 • Män som kämpar med låg testosteron
 • Män som vill göra det mesta av sin träningsprogram
 • Män med libido frågor
 • Män söker att få kontroll över sin kropp fettnivåer

Jag menar inte att T-booster är ett fett brännare, genom att nämna folk med mer fett som vill trimma ner. Den viktigaste punkten här är att ju mer ister du bär, desto mer östrogen du kommer att ha en otäck negativ effekt av det. Öka din testosteron kan vända det. Ingenting fancy här, om du behöver mer av vår primära manligt hormon, så ja, Testogen och du är gjorda för varandra.

Köp Testosteron booster nätet

Kosttillskott för att öka testosteron Testogen ingredienser

Det är klart som dagen som Testogen betyder verkligt företag om du bara blick på ingrediens etiketten (och om du vet vad du ska leta efter, naturligtvis). Varje ingrediens är bevisat, fast och doseras därefter. 120 kapslar, 30 portioner, hel månad Supply. Låt oss slå gong och dyka djupare in i formeln för denna:

D-Asparaginsyra

Finns det någon där ute som inte är bekant med DAA, ärligt? Detta måste vara den mest använda ämnena i Testosteron Öka kosttillskott. Det finns en god anledning till att folk. Här i Testogen, kommer det på ett snyggt 2000mg dos per portion, vilket är utmärkt. Det är visat sig spela en viktig roll i syntesen av testosteron och LH (luteiniserande hormon). Huvud perk av DAA är dess förmåga att hjälpa tur kolesterol till testosteron.

Bockhornsklöver

Denna anläggning har en konstig namn, men det är inte grekiska, verkligen! Men det måste vara en av de mest potenta ingredienser för att ge din manlighet ett uppsving hittills. Den Bockhornsklöver utdrag ur frön från växten är 200 mg här, vilket är mer än många andra testosteron boosters på marknaden. I själva verket har denna lille libido förbättrande egenskaper. Så förutom att ge din naturliga Testosteron en hiss, kan du dra nytta av mer glans under din mage.

ginseng Extract

Österländska kulturer vet en sak eller två om naturläkemedel till låga testosteron eller bara något att väcka ditt sexliv. I detta avseende, killarna bakom Testogen beslutat att lägga till en rejäl 250mgs av Panax Ginseng (rot extrakt) och killar, är detta sh! T när det gäller olika varianter av ginseng.

Meddelanden från Korea, är denna anläggning känd som mannen rot för en anledning! Ginseng skyddar dina nötter från dioxiner vilket i sin tur innebär en förbättrad libido med vissa bergfast erektioner. Totalt är det ett verktyg för att leverera varorna i form av mer uthållighet, energi, virilitet etc.

Magnesium

Detta är den första helt nya tillägg till Testogen formel och det är ett måste för varje stor Testosteron booster. Magnesium är en viktig mineral som spelar en avgörande roll i skapandet av vår favorit hormon och det främjar också bättre sömn. Men så långt som testosteron går, en relevant studie från 2011 visade att personer som kompletterar med magnesium och träna, uppleva en ökning av deras fritt testosteron med nästan 25%!

vitamin K1

Detta är ett vattenlösligt vitamin som ger en mängd fördelar. Bortsett från att hjälpa till med blodproppar, är Vitamin K1 också ansvarig för att upprätthålla frisk benvävnad och även tänder på grund av den transportera kalcium till dina tänder och ben. Men också fungerar detta vitamin i samverkan med D-vitamin (det faktiskt ökar dess utnyttjandegrad), vilket ger en ännu kraftfullare Testosteron höjande effekt.

Selen

Den vi tittar på här är den natriumselenit form, som finns i vissa livsmedel såsom växter, kött, fisk och skaldjur etc. I grund och botten är hela idén att du är skyldig att avgiftas av Selenium eftersom det är en kraftfull antioxidant. Som vi alla vet, gifter kan förstöra hela vårt endokrina systemet. Egentligen kan de orsaka kaos i våra kroppar som helhet, så det är alltid ett stort plus att konsumera saker som fungerar som antioxidanter.

vitamin B6

Kan inte gå fel med tillsats av något vitamin från B-gruppen, speciellt B6. Många tillverkare acceptera denna idé och det är en vanlig syn att se en testosteron booster med B-vitaminer i den. Testogen är båt lastad med B6 och det är helt lysande. B6 är inblandad i mer än 100 unika processer i kroppen, plus det hjälper också i assimilering av aminosyror genom systemet och även hjälper till med produktionen av testosteron.

vitamin D3

Vitamin D syntetiseras när huden är utsatt för direkt solljus. Vad betyder det? Om du bor i ett område med skit väder, är chansen att du kan få vitamin D brist. Goda nyheter är att Testogen erbjuder Vitamin D som en del av dess formel, så du är i trygga händer. Och jag antar att det finns ingen anledning att nämna att den här härliga vitamin spelar en roll i produktionen av testosteron.

Köp Testosteron booster nätet

Nettle Leaf Extract

Denna anläggning är känd för att vara en potent diuretikum sedan urminnes tider och det hjälper också till med urinvägsproblem, och samtidigt vara ett kraftfullt verktyg mot artros och ledvärk i allmänhet. Men det är också en stor testosteron-öka ingrediens! Som beror på dess SHGB (könshormonbindande globulin) bindningsegenskaper.

Eftersom testosteron tenderar att binda till detta protein som gör det mindre potent som ett resultat när nässlor bladextrakt binder till SHGB det faktiskt lämnar mer testosteron ensam, vilket gör det flöda genom blodet fritt, medan du njuta av alla fördelarna med ökad testosteron nivåer!

Zink

Ännu en stapelvara bland en massa liknande produkter. För 1000:e tid, är det värt att nämna att Zink är faktiskt en beprövad testosteron-öka ingrediens. Lägg den fantastiska bonus en ökad spermie och du är i för en behandling. Dosen här är 72 mg som vid första anblicken är vacker, tyvärr, de har lagt zink i sin glukonat form och detta är inte en av de bästa formerna när det gäller utnyttjandegrad.

Bor

Bor är ett spår mineral som kan hittas antingen i jord eller i synnerhet frukter och grönsaker. Du kanske undrar vad detta mineral har att göra med testosteron, men det har faktiskt en hel del att göra med det! Du ser en studie från 2011 utförd av Journal of Trace Elements in Medicine and Biology ger svaren. De gav omkring 10 mg av bor för att testa ämnen under loppet av en vecka och detta är vad de hittade:

 • De fritt testosteron nivåer av försökspersoner ökade med 28%
 • Och deras östrogennivåer sänktes med hela 39%

I huvudsak Bor ökar inte bara dina testosteronnivåer. Det minskar även din östrogen på samma gång!

Bioperine

I huvudsak är detta en svartpeppar extrakt. Även om det inte direkt öka manliga hormonnivåer, vad den gör är det ökar utnyttjandegraden av alla andra ingredienser som ingår i Testogen formel. Och det är goda nyheter eftersom Bioperine gör i huvudsak varenda ingrediens i denna produkt mer effektivt och mer potent, vilket leder till bättre resultat för dig.

Hur man beställer Testosteron booster Testogen

Testogen kommer från Storbritannien och det kommer med löften. Låt oss ta en titt på vad är fördelarna med Testogen enligt tillverkaren:

 • Förbättrad muskelmassa plus en ökning av muskelmassa
 • Bättre libido och mer motivation
 • Förhöjd prestanda psykiskt och fysiskt
 • Lägre kroppsfett, främst runt midjan och även en minskning av kolesterolnivåerna plus sänkt blodtryck

Om du är intresserad av att köpa Testogen, här är priset på Testogen:

Testogen produkten Bästa säljkurs Köp nu
30 dagar leverans
(1 flaska)
47.54€
41.59€
Köp nu
3 månader leverans
(2 flaskor + 1 gratis flaska)
142.62€
95.08€
Köp nu
5 månader försörjning
(3 flaskor + 2 gratis flaskor + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Köp nu
Köp Testogen från den officiella hemsidan

Author: Fredy Estofany

Fredy Estofany is a nutritionist and supplement researcher. He has spent years reading scientific studies, books, blogs and some websites on nutrition. He is interesting in diet planning, research about food science and nutrition education, and writing several publications. Daily life nutrition and supplement is his passion and he like to help informing people about it. He stays fit by doing regular exercises such as running, taking walks and eating healthy food.