Testogen recensioner: hur snabbt för att öka testosteronnivåernaVad är testosteron booster Testogen

Testogen är ett komplement för att innehålla naturliga ingredienser för killar som vill öka sina testosteronnivåer. Även om de inte är godkända av FDA ännu alla ingredienser är naturliga och säkra och har visat effektiv till att öka testosteronnivåerna. När vi blir äldre vår testosteronnivåer börjar nedgång som orsakar alla typer av otäcka biverkningar.

Genom att öka våra testosteronnivåer med ett tillägg som Testogen kan vi vända tecken på åldrande och känna sig ung, energisk och stark igen. Tydligen har de sålt över 1 miljon flaskor killar som du och jag och något som 87% av kunderna hamnar omordning. Detta innebär att nästan nio av tio kunder är tillräckligt nöjda med sina resultat för att köpa mer.

Köp Testosteron booster nätet

Varför Testogen arbete? ingredienserna

För att ta reda på varför det fungerar Jag beslutade att ta en närmare titt på ingredienserna. Så här är vad inne Testogen :

D Asparaginsyra

Detta är en av de viktigaste ingredienserna i Testogen och det är faktiskt en aminosyra. Genom att komplettera med D asparaginsyra din kropp kommer att syntetisera mer testosteron i dina kulor som kommer att leda till en ökning av fria testosteronnivåer med över 50%. En studie jag såg sade att genom att komplettera med 2000 mg av D asparaginsyra per dag under 14 dagar deltagarna fria testosteronnivåerna ökade med över 57%. Tillfällighet Testogen innehåller 2000mg av D asparaginsyra per portion som verkar vara den perfekta mängden. Detta innebär mer styrka, energi, uthållighet och och ökad sexlust.

Tribulus Terrestris

Denna ingrediens är en av de mest effektiva testosteron boosters som människan känner till. Bara 100 mg per dag kommer att ha en enorm effekt på dina testosteronnivåer. Testogen innehåller en jättestor 300mg per portion av Tribulus.

Panax Ginseng

Detta kommer att bidra till att förbättra blodflödet i kroppen och bära mer syre till musklerna. Det hjälper med återhämtning, uthållighet och energi.

bockhornsklöverextrakt

När vi blir äldre vår testosteronnivåer gå ner och våra östrogennivåer gå upp. Som män vi vill ha så lite östrogen som möjligt. Bockhornsklöver är faktiskt en östrogen blockerare och har visat sig dramatiskt minska östrogennivåer och höja testosteronnivåer hos män. Testogen innehåller 200 mg av bockhornsklöver extrakt. Bockhornsklöver är också mycket effektiva för att minska inflammation och sänka kolesterolvärdet. Det kommer också att förbättra din libido. Så ja, är Bockhornsklöver ganska imponerande.

Zink

Zink är faktiskt en viktig del av testosteron produktion men de flesta av oss egentligen inte få nog av det. Testogen innehåller 72 mg av zink som är gott att hjälpa kroppen med processen att göra mer testosteron.

Vitamin B2, B5 och B6

Denna grupp av vitamin B bildar en kraftfull aminosyror komplex som kommer att bidra till att minska östrogen och påskynda syntesen av testosteron i testiklarna.

Selen

Forskarna fann att majoriteten av män som lider av låg testosteron har låga nivåer av selen. Så de gav en grupp killar 30 mcg selen per dag som ett komplement och inom en månad killarna testosteronnivåerna ökade med i genomsnitt 36%. Testogen innehåller 45.2mcg av selen per portion vilket är ännu mer än den ursprungliga studien gav deras deltagare!

Vitamin D

Under 2011 en studie genomfördes av Hormone och Metabolic Research Lab om effekterna av D-vitamin på män som hade låga nivåer av testosteron. De gav 50% av männen placebo och 50% av män 8mcg av vitamin D per dag. Ett år senare fann de att varenda människa som hade tagit D-vitamin hade signifikant högre nivåer av testosteron än de män som hade tagit placebo. Testogen innehåller 10 mcg av vitamin D per portion.

Om du har sett ingredienser då du vet att på något sätt alla av dem bidrar till att öka testosteronnivåerna. I en studie vid bara några av ingredienserna kombinerades, 60 män med låga nivåer av testosteron tog dem i 60 dagar och i slutet av studien över 90% av deltagarna testosteronnivåerna ökade till högre nivåer än den genomsnittlige mannen sin age.There är en anledning till att 87% av kunderna ordna och varför Testogen har lyckats katapult sig till att vara nummer ett rankade naturliga testosteron booster i världen, eftersom det fungerar.

Köp Testosteron booster nätet

De goda och dåliga saker om Testogen

De dåliga sakerna Testogen:

  • Resultat tar tid. Du kommer förmodligen känna det fungerar direkt men du måste ge det minst en vecka innan du verkligen börjar känna den fulla effekten.
  • Det är inte permanent. Testogen är bra när du tar det, men jag är ganska säker på att om du slutar att ta det dina testosteronnivåer kommer att återgå till det normala. Alla muskler du bygger bör hålla fast.

De bra sakerna Testogen:

  • Mer energi. Du kommer att ha massor av god ren energi hela dagen.
  • Bränna fett snabbare. Om du har kämpat för att bränna fett, särskilt runt midsection då du kommer bli förvånad över hur snabbt Testogen hjälper dig att bränna fett.
  • Killer träning. En av de bästa sakerna med Testogen är att det kommer att hjälpa dig att gå odjuret läge under träning. Sedan tar det jag kan träna i timmar och lyft tyngre också.
  • Bygga muskler. När dina testosteronnivåer går upp blir det mycket lättare att bygga muskler.
  • ED Cure. Nu hade jag inte ED men mina erektioner hade börjat bli ganska nedslående som jag har blivit äldre, men sedan han Testogen mina erektioner är bergfast som jag är en tonåring igen.
  • Ser ut och känns bättre. Jag tror verkligen att Testogen har förbättrat min hud och har hjälpt mig att se ut och kännas friskare totalt. Alla ingredienser är naturliga och jag känner bara bra eftersom jag har börjat ta det.
  • Priset. Det fungerar ut till drygt $ 1 / dag vilket är ganska billigt i min mening för något som fungerar så bra.
  • Testogen Works. Det fungerar faktiskt. De är inte några skit bluff sockerpiller.

Var kan jag köpa naturliga testosteron Testogen

Efter att ha använt Testogen, kommer du att ha mer energi, ser ut och känns friskare, mer fett bränns, få muskler och känna yngre och friskare totalt. Testogen är en av de bästa Testosteron booster. Så du ska köpa den. Absolut, det är väl värt pengarna och det faktiskt fungerar. Testogen är en av saker du måste prova själv för att se hur bra det egentligen är. När du börjar känna dig ung, frisk, fokuserad och stark igen kommer du att undra varför du inte börjar ta det förr. Om du är intresserad av att köpa Testogen, här är priset på Testogen:

Testogen produkten Bästa säljkurs Köp nu
30 dagar leverans
(1 flaska)
47.54€
41.59€
Köp nu
3 månader leverans
(2 flaskor + 1 gratis flaska)
142.62€
95.08€
Köp nu
5 månader försörjning
(3 flaskor + 2 gratis flaskor + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Köp nu

För din information, det finns en hel del förfalskningar som säljs på andra webbplatser så se till att du köper Testogen från den officiella hemsidan för att se till att du får den verkliga saker och du kommer också att omfattas av sina 60 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Köp Testogen från den officiella hemsidan

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.