Testogen recensioner: är detta det bästa testosteron piller för mänOm du känner dig svag, trött, frustrerad med noll vinster i gymmet och inte som en man … Jag rekommenderar att du ger Testogen ett försök. Jag älskar absolut det! Jag kommer definitivt att hålla fast vid det för de närmaste månaderna för att se om jag ser vinster och om hälsofördelar stanna.

I denna Testogen översyn, jag undersöka effekterna att testosteron booster hade på min kropp under en 30-dagarsperiod. Ingenting förändrats i min diet eller hur jag träning, började jag helt enkelt ta Testogen och övervakas förändringar i min kropp. Resultaten är jäkligt otroligt om du frågar mig!

Hur Testosteron booster Testogen arbete

Icke föreskrivna testosteron tillskott fungerar annorlunda föreskrivna behandlingar eller ens hormonbehandling för män. Så det är viktigt att hålla detta i åtanke innan något. Testogen verkar genom att öka den naturliga produktionen av testosteron i kroppen. Vanligtvis kan du göra detta genom att äta rätt och att inte göra vissa saker som onanerar, men för de flesta killar, är ett komplement bara en mycket enklare alternativ. Allt du behöver göra är att ta en daglig dos av 1 till 2 kapslar (högst 4), oftast med en måltid och formeln tar hand om allt annat.

Köp Testosteron piller på nätet

Testogen har innehöll 6 huvudingredienser och är framtagen för att ge män med alla typer av naturlig ingrediens de behöver för att öka deras testosteronnivåer snabbt. Ingredienser som zinkglukonat, D-asparaginsyra, och vitamin D har alla visat i kliniska prövningar under årens lopp för att öka din testosteron. Ju äldre man blir, desto mer du behöver arbeta på att öka dina nivåer av testosteron, för som män det minskar när vi blir äldre.

Vad jag vill från Testogen

 • Piggare: Mitt huvud är så klart och alert som jag kan bearbeta mycket mer information nu. Innan jag skulle läsa en mening och sedan glömma det ögonblick senare.
 • Koncentration är häpnadsväckande: Jag kan koncentrera sig på vägen längre än jag kunde innan. Nu är det minst en timme innan det var kanske 5 minuter.
 • Återhämtningstider har förkortats: Inget mer smärta nästa dag där jag inte kan lyfta armarna! Jag känner mig redo att gå med varje session, med nästan ingen smärta i musklerna.
 • Ökade vikter snabbt: Min styrka har nästan fördubblats, jag lägger mer vikt med varje set och jag kan lyfta, medan innan jag inte skulle kunna. Mycket pumpas om detta!
 • Kåtare? Visste inte att detta skulle vara en bieffekt, men fan. Jag hornier än jag någonsin har varit. Min flickvän är mycket lycklig. Jag ens varar längre i sängen än jag brukade kunna.

Vad jag inte gillar från Testogen

 • Fler piller? Jag kände mig som för de pengar jag kunde ha blivit fler piller i potten. Hälften var piller och resten var bomull för att hålla tabletterna på plats.
 • Min kissa var ljust grön Jag är inte säker på varför, men min kissa var en ljus luminans grön färg. Jag dricker massor av vatten, så det var definitivt det piller som gjorde detta. Jag läste att det är kroppen spola ut oönskade näringsämnen. Men fortfarande lite udda.

Min erfarenhet för att öka testosteronnivåerna snabbt med Testogen

Under de senaste åren har jag experimenterat med olika sätt att öka mina testosteronnivåer. Varför? Jo för att uttrycka det enkelt, eftersom jag känner mig mer manlig, stark och självsäker när min testosteron är förhöjd. Jag är mycket nöjd med mitt kärleksliv (gå ut med en rykande het aerobicsinstruktör) och kan inte klaga på mitt arbete. Men när det gäller hälsa, jag är mycket besatt och alltför angelägna om att prova något som kommer att bidra till att öka min testosteron och gör mig starkare.

Jag kom över Testogen för några månader sedan efter en vän skickade mig ett e-postmeddelande om det. “Prova detta” ämnet för e-post läsa. Själva e-post finns bara en länk och ingenting annat. Fascinerad av kraven, bestämde jag mig för att ge det en go. Så jag beställde en bunt Testogen (3 flaskor), som skulle pågå mig 3 månader.

Vid ankomsten såg flaskorna som jag hade förväntat, piller var av normal storlek och jag var mycket angelägen om att komma igång. Nedan följer en kort resumé över en fyra veckors (30 dagar) period om hur jag kände fysiskt / psykiskt samtidigt följt av ett före och efter skott.

Köp Testosteron piller på nätet

Vecka 1

 • Fysiskt: Ingen förändring. Jag känner på samma sätt som förra veckan. Att hitta det svårare att träna på morgonen, så växlar till kvällarna.
 • Mental: Jag känner stor. Kan inte klaga, ingen verklig skillnad som jag kan märka i min mentala prestanda.

vecka 2

 • Fysiskt: Definitivt märker en förändring i min styrka. Jag brukar känna sig mer trött efter ett träningspass, men jag återhämta sig snabbare. Veins visar på mina biceps som jag aldrig har sett förut.
 • Mental: mår mycket piggare och mindre trött på morgonen. Vanligtvis är jag croggy innan den första kopp kaffe.

vecka 3

 • Fysiskt: BOOM. Jag känner starkare än jag någonsin har känt. Jag har lyft 10 lbs mer än jag brukar lyfta utan tråkig värkande muskler nästa morgon. Det här är häftigt.
 • Mental: Wow, jag faktiskt sover mindre och få mer gjort. Min koncentration har också förbättrats, så att jag kan fokusera på tråkiga uppgifter med lätthet.

vecka 4

 • Fysiskt: Holy crap, är mina muskler poppar överallt. Jag känner mig som Hulken just nu, aldrig varit så här stor eller form innan. Är de min abs ?? Jag tror det!
 • Mental: Mitt sinne är klar, ligger fokus laser skarp, är kreativitet på en all-time high. Jag känner bara så mentalt stark att det är overkligt.

Finns det några biverkningar? Inte vad jag kan se, har jag bara testat produkten under en månad. Jag läste några forum recensioner där några killar erfarna hårväxt där de inte har håret innan. Däremot har de inte säga om de blandar kosttillskott eller ens ta något skumma produkter som roids som har anknytning till hår tillväxt sprutar.

Är Testogen en bluff? Jag läste en massa recensioner på nätet innan man beslutar att köpa och jag kan försäkra er att efter att ha provat detta tillägg för mig själv, det är inte en bluff. De ger verkliga kosttillskott som enligt min uppfattning arbete och jag kan se mig själv använda dem under en mycket lång tid.

Som du kan se, den fjärde veckan, var jag både fysiskt och mentalt på punkt. Testogen är utan tvekan en av de bästa testosteron piller för män som jag har använt. Om du är intresserad av att köpa Testogen, här är priset på Testogen nätet:

Testogen produkten Bästa säljkurs Köp nu
30 dagar leverans
(1 flaska)
47.54€
41.59€
Köp nu
3 månader leverans
(2 flaskor + 1 gratis flaska)
142.62€
95.08€
Köp nu
5 månader försörjning
(3 flaskor + 2 gratis flaskor + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Köp nu
Köp Testogen från den officiella hemsidan

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.