Testogen Recensies: Hoe testosteron niveaus snel toenemenWat is Testosteron Testogen

Testogen is een supplement voor het bevatten van natuurlijke ingrediënten voor jongens die willen om hun testosteron te verhogen. Hoewel ze zijn niet FDA nog goedgekeurd alle ingrediënten zijn natuurlijk en veilig en effectief zijn in het stimuleren van testosteron bewezen. Naarmate we ouder worden onze testosteron niveaus beginnen te dalen, die allerlei nare bijwerkingen veroorzaakt.

Door het verhogen van onze testosteronspiegel met een supplement als Testogen kunnen we de tekenen van veroudering te keren en zich jong voelen, energiek en sterk. Blijkbaar hebben ze meer dan 1 miljoen flessen verkocht aan mensen zoals jij en ik en iets van 87% van de klanten uiteindelijk opnieuw ordenen. Dit betekent dat bijna 9 van de 10 klanten zijn gelukkig genoeg met hun resultaten om meer te kopen.

Koop Testosteron online

Waarom werkt Testogen werk? de ingrediënten

Om erachter te komen waarom het werkt heb ik besloten om een kijkje op de ingrediënten te nemen. Dus hier is wat er binnen Testogen :

D Asparaginezuur

Dit is een van de belangrijkste bestanddelen van Testogen en het is in feite een aminozuur. Door aanvulling met D Asparaginezuur zal het lichaam meer testosteron in ballen die zal leiden tot een verhoging van vrij testosteron niveaus met meer dan 50% synthetiseren. Een studie zag ik zei dat aan te vullen met 2000mg van D Asparaginezuur per dag gedurende 14 dagen de deelnemers gratis testosteronspiegel steeg met meer dan 57%. Toevallig Testogen bevat 2000mg van D Asparaginezuur per portie, die lijkt te zijn de perfecte bedrag. Dit betekent meer kracht, energie, uithoudingsvermogen en en verhoogde seksuele drang.

Tribulus Terrestris

Dit ingrediënt is een van de meest effectieve testosteron boosters die de mens kent. Slechts 100 mg per dag zal een enorme invloed op uw testosterongehalte hebben. Testogen bevat maar liefst 300 mg per portie van Tribulus Terrestris.

Panax Ginseng

Dit zal helpen om de bloedstroom rond het lichaam te verbeteren en meer zuurstof naar de spieren. Het helpt bij het herstel, uithoudingsvermogen en energie.

fenegriek Extract

Naarmate we ouder worden onze testosteronspiegels naar beneden gaan en onze oestrogeen niveaus omhoog gaan. Als mannen willen we zo weinig oestrogeen mogelijk. Fenegriek is eigenlijk een oestrogeen blocker en heeft bewezen te drastisch te verminderen oestrogeen en testosteron te verhogen bij mannen. Testogen bevat 200 mg Fenegriek extract. Fenegriek is ook zeer effectief in het verminderen van ontstekingen en het verlagen van uw cholesterol. Het zal ook het verbeteren van uw libido. Dus ja, Fenegriek is behoorlijk indrukwekkend.

Zink

Zink is eigenlijk een essentieel onderdeel van de productie van testosteron maar de meesten van ons niet echt genoeg van krijgen. Testogen bevat 72 mg van zink waarin het is genoeg om je lichaam te helpen bij het proces van het maken van meer testosteron.

Vitamine B2, B5 en B6

Deze groep van vitamine B’s vormen een krachtig aminozuren complex dat zal helpen om oestrogeen te verminderen en te versnellen de synthese van testosteron in de testikels.

Selenium

Wetenschappers hebben ontdekt dat de meerderheid van de mensen die last hebben van lage testosteron hebben lage niveaus van selenium. Dus gaven ze een groep jongens 30mcg selenium per dag als een aanvulling op en binnen een maand de jongens testosteronspiegel steeg met een gemiddelde van 36%. Testogen bevat 45.2mcg seleen per portie die is zelfs meer dan de oorspronkelijke studie gaven aan hun deelnemers!

Vitamine D

In 2011 werd een studie uitgevoerd door het hormoon en Metabolic Research Lab naar de effecten van vitamine D-suppletie op mannen die lage niveaus van testosteron had. Ze gaven 50% van de mannen placebo’s en 50% van de mannen 8 mcg vitamine D per dag. Een jaar later vonden ze dat elke man die de vitamine D had genomen had beduidend hoger niveau van testosteron dan de mannen die de placebo had genomen. Testogen bevat 10mcg van vitamine D per portie.

Als u de ingrediënten hebt gezien dan weet je dat een of andere manier allemaal helpen om testosteron te verhogen. In een studie bij slechts een paar van de ingrediënten werden gecombineerd, 60 mannen met een lage niveaus van testosteron nam hen voor 60 dagen en tegen het einde van de studie meer dan 90% van de deelnemers testosteron niveaus werden opgevoerd naar een hoger niveau dan de gemiddelde man hun age.There is een reden dat 87% van de klanten opnieuw ordenen en waarom Testogen is erin geslaagd om zichzelf te katapulteren naar de nummer één gewaardeerde natuurlijke testosteron booster in de wereld, omdat het werkt.

Koop Testosteron online

De goede en slechte dingen over Testogen

De slechte dingen over Testogen:

  • Resultaten neem de tijd. U zult waarschijnlijk het gevoel dat het werkt meteen, maar je moet het minstens een week te geven voordat je echt beginnen om de volledige effecten te voelen.
  • Het is niet permanent. Testogen is geweldig terwijl u het nemen, maar ik ben er vrij zeker van dat als u stopt met het nemen van het testosterongehalte zal terugkeren naar normaal. Elke spier bouw je moet wel blijven.

De goede dingen over Testogen:

  • Meer energie. U zult ton goede schone energie hebben de hele dag.
  • Vet te verbranden sneller. Als u al moeite om vet te verbranden, vooral rond de buik dan zul je versteld staan hoe snel Testogen helpt u vet te verbranden.
  • Killer trainingen. Een van de beste dingen over Testogen is dat het zal helpen bij het beest modus tijdens trainingen. Sinds hij het kan ik de training voor uren en tillen zwaarder ook.
  • Spieren kweken. Wanneer uw testosteronspiegels omhoog gaan wordt het veel gemakkelijker om spier te bouwen.
  • ED Cure. Nu had ik niet ED, maar mijn erecties begonnen behoorlijk teleurstellend te krijgen als ik ouder heb gekregen maar sinds hij Testogen mijn erecties zijn rock solid alsof ik een tiener ben weer.
  • Kijk en zich beter voelt. Ik geloof echt dat Testogen mijn huid is verbeterd en heeft heeft me geholpen om te kijken en zich gezonder voelen in het algemeen. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en ik voel me gewoon geweldig sinds ik begon te nemen.
  • De prijs. Het komt neer op iets meer dan $ 1 / dag die vrij goedkoop in mijn mening voor iets dat werkt zo goed.
  • Testogen Works. Het werkt eigenlijk. Ze zijn niet een of andere waardeloze scam suiker pillen.

Waar natuurlijke testosteron Testogen kopen

Na het gebruik van Testogen, zul je meer energie hebben, look and feel gezonder, meer vet verbranden, spieren krijgen en voelen jonger en gezonder in het algemeen. Testogen is een van de beste testosteron booster. Dus, je moet het kopen. Absoluut, het is zeker het geld waard en het eigenlijk werkt. Testogen is een van de dingen die je nodig hebt om zelf uit te proberen om te zien hoe goed het werkelijk is. Als je begint met jong, gezond te voelen, geconcentreerd en opnieuw sterk zult u zich afvragen waarom je niet beginnen met het eerder. Bent u geïnteresseerd in het kopen van Testogen zijn, hier is de prijs van Testogen:

Testogen product Beste biedprijs Koop nu
30 dagen supply
(1 fles)
47.54€
41.59€
Koop nu
3 maanden leveren
(2 flessen + 1 gratis fles)
142.62€
95.08€
Koop nu
5 maanden leveren
(3 flessen + 2 gratis flessen + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Koop nu

Voor uw informatie, Er zijn veel vervalsingen op andere websites worden verkocht, dus zorg ervoor dat je Testogen kopen van de officiële website om ervoor te zorgen dat je het echte spul te krijgen en u zult ook worden gedekt door hun 60 dagen geld terug garantie.

Koop Testogen van de officiële website

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.