Testogen komentarji: dodatki za povečanje testosterona, ki delujejoKdo je testogen primerna za

Vsakdo od debelih kurbe do prepubescent otrok. Morda bi jo zožiti malo. Mi smo jasno govorimo o ničemer, ampak dopolnilo tukaj, tako da samo zaradi pojasnitve, brez potrebe po zdravniških receptov ali karkoli. Doplačila so 100% brez recepta, so varna in niso enake kot anaboličnih steroidov. Da bi zagotovili, da se počuti nihče izpustili, naj ti dam hiter seznam fantov, ki lahko koristno uporabiti testogen:

 • Moški, ki želijo povečati svojo raven testosterona naravno
 • Moški, ki se borijo z nizko testosterona
 • Moški, ki želijo, da bi večino svojega režima usposabljanja
 • Moški z vprašanji libido
 • Moški si želijo pridobiti nadzor nad njihovo raven telesne maščobe

Nisem kar pomeni, da je to T-booster gorilnik maščobe, ki jih omenjajo ljudje z več maščobe videti trim navzdol. Glavna poanta je, da je bolj mast nosite, bolj estrogen boste imeli grdo škodljiv učinek, ki. Povečanje testosterona lahko obrne, da. Nič posebnega tukaj, če si želijo več od naše primarne moškega hormona, potem je odgovor da, testogen in ste ustvarjena drug za drugega.

Nakup Testosteron booster na spletu

Dodatki za povečanje Testosteron testogen sestavine

To je jasno kot beli dan, da testogen pomeni resnično podjetje, če si pogled na etiketi sestavine (in če veste, kaj iskati, seveda). Vsaka sestavina je dokazano, trdna in ustrezno dozirati. 120 kapsul, 30 obrokov, polni mesec Mrežni. Oglejmo udaril gong in se potopite globlje v formuli tale:

D-asparaginske kisline

Je kdo tam zunaj, ki je ne pozna DAA, pošteno? To mora biti najbolj uporabljene snovi v pospeševalec testosterona dopolnilih. Obstaja dober razlog, da so ljudje. Tu v testogen, gre v lično 2000mg odmerek na obrok, kar je odlično. To je bilo dokazano, da igrajo ključno vlogo pri sintezi testosterona in LH (luteinizirajoči hormon). Glavni perk za DAA je njegova sposobnost, da pomaga na vrsti holesterola v testosteron.

triplata

Ta rastlina ima čudno ime, vendar to ni grška, res! Vendar pa mora biti eden najmočnejših sestavin, da vaše možatosti zagon dneva. Ekstrakt Fenugreek iz semen rastline, so 200 mg tukaj, kar je več od mnogih drugih testosterona ojačevalci na trgu. Kot Dejstvo je, da je ta mali človek ima, libido izboljšanje lastnosti kot dobro. Torej poleg daje vaša naravna Testosteron dvigalo, da bi lahko imeli koristi od več oomph pod trebuh.

ginseng izvleček

Vzhodne kulture vem stvar ali dve o naravnih sredstvih za nizko testosterona ali samo nekaj, ki spodbudijo spolno življenje. V zvezi s tem, so fantje v ozadju testogen odločil, da zajetne 250mgs od Panax ginseng (koren izvleček) in fantje, to je sh! T, ko gre za različne variacije ginsenga.

Prihaja iz Koreje, je ta rastlina znana kot človek koren z razlogom! Ginseng varovala svoje matice dioksinov, ki v zameno pomeni izboljšano libido z nekaterimi izjemno trdno erekcijo. Na splošno pa je orodje za dostavo blaga v smislu večje vzdržljivosti, energije, virility itd

magnezij

To je prva popolnoma nov dodatek k testogen formuli in je treba imeti za vsako veliko Testosteron booster. Magnezij je pomemben mineral, ki igra ključno vlogo pri ustvarjanju naših najljubših hormona in spodbuja tudi boljši spanec. Toda, kolikor je testosteron gre, ustrezna študija iz leta 2011 je pokazala, da posamezniki, ki dopolnjujejo z magnezijem in izšlo, pride do povečanja svojega prostega testosterona za skoraj 25%!

Vitamin K1

To je vodotopen vitamin, ki zagotavlja množico koristi. Poleg tega pomaga pri strjevanju krvi, Vitamin K1 je odgovoren za ohranjanje zdravega kostnega tkiva in celo zob, zaradi nje prevoz Kalcij za zobe in kosti prav. Toda tudi ta vitamin deluje v sinergiji z vitaminom D (dejansko povečuje njene absorpcijske stopnje), kar omogoča še bolj močan testosterona pospeševalni učinek.

Selen

Tisti, iščemo pri tem je, oblika selenit natrija, ki jo najdemo v nekaterih živilih, kot so rastline, meso, morski sadeži itd V bistvu je celotna ideja je, da vas zavezujejo, da se razstrupi Selen, ker je močan antioksidant. Kot vsi vemo, toksini lahko nered naš celoten endokrini sistem. Pravzaprav, lahko povzroči kaos v našem telesu kot celoti, tako da je vedno velik plus, da je poraba stvari, ki delujejo kot antioksidanti.

Vitamin B6

ne more iti narobe z dodatkom koli vitamin iz skupine B, predvsem B6. Mnogi proizvajalci se strinjate z idejo in to je zelo pogost pojav, da si ogledate Testosteron booster z vitamini B v njem. Testogen je ladja obremenjena s B6 in da je briljantne. B6 sodeluje v več kot 100 edinstvenih procesov v telesu, poleg tega pa pomaga tudi pri asimilacijo aminokislin s vaš sistem in celo pomaga pri proizvodnji testosterona.

Vitamin D3

Vitamin D sintetizira, ko je vaša koža neposredno izpostavljena sončni svetlobi. Kaj to pomeni? Če živite v regiji z sranje vreme, verjetno lahko dobite Vit D pomanjkljiva. Dobra novica je, da testogen ponuja vitamina D kot del formule, tako da so v varnih rokah. In mislim, da ni treba omeniti, da ima to super vitamin vlogo pri proizvodnji testosterona.

Nakup Testosteron booster na spletu

Kopriva Leaf Extract

Ta rastlina je znano, da je močan diuretik že od nekdaj in tudi pomaga pri sečil težave, hkrati pa so tudi močan instrument proti osteoartritis in bolečine v sklepih na splošno. Vendar pa je tudi odličen pospeševalec testosterona sestavina! To je zaradi svoje SHGB (spolni hormon-globulin) vezivnimi lastnostmi.

Ker testosterona običajno, da se veže na ta protein, zaradi česar je manj močan kot rezultat, ko je izvleček koprive listov veže SHGB dejansko pušča več testosterona sam, s čimer bi se tok skozi krvni obtok prosto, medtem ko uživate vse prednosti povečane testosterona ravni!

cink

Še ena rezana med ogromno podobnih izdelkov. Za 1000-časa, je treba omeniti, da je cink dejansko dokazano pospeševalec testosterona sestavina. Dodaj omamljanje bonus povečano število spermijev in ste v za zdravljenje. Tukaj je odmerek 72mg, ki na prvi pogled je lepa, žal, so dal cink v svoji glukonata obliki, in to ni eden izmed najboljših oblik, ko gre za stopnjo absorpcije.

bor

Bor je mineral v sledeh, ki jih je mogoče najti niti v zemlji ali v posebnih sadje in zelenjavo. Morda se sprašujete, kaj je ta mineral ima opraviti z testosterona, vendar je dejansko ima veliko opraviti s tem! Vidiš študijo iz leta 2011, ki ga listu elementov v sledovih v medicini izvaja in biologija ponuja odgovore. Dali so okoli 10 mg Bor preizkusiti predmete tekom enega tedna in to je tisto, kar so ugotovili:

 • V prostega testosterona testnih osebah poveča za 28%
 • In njihova raven estrogena so znižali za neverjetnih 39%

V bistvu, Bor ne le poveča raven testosterona. To tudi zmanjša vašo estrogen ob istem času!

Bioperine

V bistvu je to črni poper ekstrakt. Čeprav se neposredno ne poveča moško raven hormonov, kar počne je, da povečuje stopnjo absorbcije vseh drugih sestavin, ki so del testogen formulo. In to je odlična novica, saj Bioperine bistvu naredi vsak sestavina v tem izdelku bolj učinkovito in močnejši, kar omogoča boljše rezultate za vas.

Kako naročiti Testosteron booster testogen

Testogen prihaja iz Velike Britanije in prispe z obljubami. Oglejmo si, kaj so prednosti testogen po proizvajalcu:

 • Izboljšana mišične mase ter povečanje mišične
 • Boljše libido in še več motivacije
 • Povečana zmogljivost psihično in fizično
 • Spodnja telesne maščobe, predvsem okoli pasu in celo znižanje ravni holesterola ter zniža krvni tlak

Če ste zainteresirani za nakup testogen, tu je cena testogen:

Testogen izdelek Ugodna ponudba cena Kupi zdaj
30 dni dobava
(1 steklenica)
47.54€
41.59€
Kupi zdaj
3 mesece oskrba
(2 steklenici + 1 brezplačna steklenica)
142.62€
95.08€
Kupi zdaj
5 mesecev dobave
(3 steklenice + 2 brezplačno steklenice + 1 brezplačna EBook)
249.75€
149.85€
Kupi zdaj
Nakup testogen iz uradne spletne strani

Author: Fredy Estofany

Fredy Estofany is a nutritionist and supplement researcher. He has spent years reading scientific studies, books, blogs and some websites on nutrition. He is interesting in diet planning, research about food science and nutrition education, and writing several publications. Daily life nutrition and supplement is his passion and he like to help informing people about it. He stays fit by doing regular exercises such as running, taking walks and eating healthy food.