Testogen beoordelingen: aanvullingen op testosteron die werken te verhogenWie Testogen geschikt voor

Iedereen uit obese hoeren tot prepuberale kinderen. Misschien moeten we het beperken een beetje. We hebben het natuurlijk over niets anders dan een supplement hier, dus gewoon ter verduidelijking redenen, geen behoefte aan voorschriften of wat dan ook. Supplementen zijn 100% zonder recept, ze zijn veilig en ze zijn niet hetzelfde als anabole steroïden. Om ervoor te zorgen dat niemand voelt zich buitengesloten, laat me je snel een overzicht van de jongens die gebruik kan maken van Testogen:

 • Mannen die hun testosteronniveau natuurlijk te verhogen
 • Mannen die worstelen met een laag testosteron
 • Mannen die willen de meeste van hun opleiding regime te maken
 • Mannen met libido problemen
 • Mannen op zoek om controle te krijgen over hun lichaamsvet

Ik ben niet impliceert dat deze T-booster is een vetverbrander, door het noemen van mensen met meer vet op zoek te trimmen naar beneden. Het belangrijkste punt hier is dat hoe meer reuzel je draagt, hoe meer oestrogeen je gaat een nare bijwerking van die te hebben. Het verhogen van uw testosteron kan omkeren dat. Niets bijzonders hier, als u meer van onze belangrijkste mannelijke hormoon hunkeren, dan ja, Testogen en je bent voor elkaar gemaakt.

Koop Testosteron online

Aanvullingen op Testosteron Testogen ingrediënten verhogen

Het is zonneklaar dat Testogen betekent echte business als je gewoon blik op het ingrediënt label (en als je weet wat te zoeken, uiteraard). Elk ingrediënt wordt bewezen, solide en derhalve gedoseerd. 120 capsules, 30 porties, volledige maand aanbod. Laten we sloeg de gong en duiken dieper in de formule van deze:

D-Asparaginezuur

Is er iemand die er zijn dat niet bekend is met DAA, eerlijk? Dit is toch wel de meest gebruikte stoffen in Testosteron stimuleren van supplementen. Er is een goede reden voor die mensen. Hier in Testogen, het komt op een nette 2000mg dosis per portie, dat is fantastisch. Het is bewezen dat een vitale rol in de synthese van testosteron en LH (luteïniserend hormoon) af te spelen. Het belangrijkste voordeel van DAA is de mogelijkheid om beurt cholesterol helpen in testosteron.

fenegriek

Deze plant heeft een rare naam, maar het is niet het Grieks, echt waar! Echter, het heeft een van de meest krachtige ingrediënten om uw mannelijkheid een boost-to-date te geven. De Fenegriek extract uit de zaden van de plant worden 200mg hier, dat is meer dan veel andere testosteron boosters op de markt. Als een zaak van de feiten, deze kleine jongen heeft-libido verbeterende eigenschappen ook. Dus in aanvulling op het geven van uw natuurlijke testosteron een lift, kun je profiteren van meer oomph onder je buik.

ginseng Extract

Oosterse culturen weet een ding of twee over natuurlijke remedies te laag testosteron of gewoon iets om je seksleven vonk. In dit verband heeft de jongens achter Testogen besloten om een ​​flinke 250mgs van Panax Ginseng (wortel extract) en jongens toe te voegen, dit is de sh! T als het gaat om verschillende varianten van ginseng.

Afkomstig uit Korea, wordt deze plant bekend als de man wortel voor een reden! Ginseng beschermt uw noten van dioxinen wat weer betekent verbeterd libido met enkele solide erecties. Over het algemeen is een hulpmiddel om de goederen in termen van meer uithoudingsvermogen, energie, mannelijkheid etc. leveren

Magnesium

Dit is het eerste merk nieuwe toevoeging aan de formule Testogen’s en het is een must-have voor elke grote Testosteron. Magnesium is een essentieel mineraal dat een cruciale rol speelt bij de totstandkoming van onze favoriete hormoon en het bevordert ook een betere nachtrust. Maar voor zover testosteron gaat, een relevante studie uit 2011 bleek dat mensen die te vullen met magnesium en uit te werken, ervaren een toename van hun vrije testosteron met bijna 25%!

vitamine K1

Dit is een in water oplosbare vitamine die een overvloed aan voordelen verschaft. Naast het helpen met de bloedstolling, vitamine K1 is ook verantwoordelijk voor het behoud van gezonde botweefsel en zelfs tanden, te wijten aan het transport van calcium om uw tanden en botten. Maar ook deze vitamine werkt in synergie met vitamine D (het eigenlijk verhoogt de absorptie tarieven), waardoor een nog krachtiger Testosteron verhogend effect.

Selenium

De ene we kijken naar hier is het natriumseleniet vorm, die is gevonden in sommige voedingsmiddelen zoals planten, vlees, vis enz. Kortom, het hele idee is dat je gebonden bent aan worden ontgift door Selenium, want het is een krachtige antioxidant. Zoals we allemaal weten, toxinen kan verknoeien ons hele endocriene systeem. Eigenlijk kan ze chaos in ons lichaam als geheel veroorzaken, dus het is altijd een groot pluspunt om dingen die fungeren als antioxidanten verbruikt.

vitamine B6

Kan niet mis gaan met de toevoeging van een vitamine uit de B-groep, in het bijzonder B6 te gaan. Veel fabrikanten accepteren dit idee en het is een gemeenschappelijk gezicht om een ​​testosteron booster met B-vitamines in het te zien. Testogen is boot geladen met B6 en dat is absoluut briljant. B6 is betrokken bij meer dan 100 unieke processen in het lichaam, plus het helpt ook bij de assimilatie van aminozuren door uw systeem en helpt met de productie van testosteron.

vitamine D3

Vitamine D gesynthetiseerd wanneer uw huid direct wordt blootgesteld aan zonlicht. Wat betekent dat? Als u in een regio met onzin weer te leven, de kans groot dat u kunt Vit D-deficiëntie te krijgen. Goed nieuws is dat Testogen biedt vitamine D als onderdeel van de formule, dus bent u in goede handen. En ik denk dat er geen noodzaak om te vermelden dat deze geweldige vitamine een rol in de productie van testosteron speelt.

Koop Testosteron online

Nettle Leaf Extract

Deze plant is bekend dat het een krachtige diureticum sinds de oudheid en het helpt ook met urine-problemen, terwijl ook een krachtig middel tegen artrose en pijn in de gewrichten in het algemeen. Echter, het is ook een geweldige-testosteron-verhogend ingrediënt! Dat komt door de SHGB (geslachtshormoon bindend globuline) bindingseigenschappen.

Aangezien testosteron heeft de neiging te binden aan dit eiwit dat het minder krachtig als gevolg daarvan, wanneer de brandnetel blad extract bindt aan SHGB het eigenlijk meer Testosteron laat alleen al maakt, waardoor het stromen door je bloed vrij, terwijl u geniet van alle voordelen van de toegenomen testosteron levels!

Zink

Nog een nietje bij een hele hoop van soortgelijke producten. Voor de 1000ste keer, is het vermelden waard dat Zink is eigenlijk een bewezen testosteron-verhogend ingrediënt. Voeg de prachtige bonus van een verhoogd aantal spermacellen en u bent in voor een traktatie. De dosis is hier 72 mg, die op het eerste gezicht is mooi, helaas hebben ze Zink in zijn Gluconate vorm te gieten, en dit is niet een van de beste vormen als het gaat om absorptie tarieven.

borium

Borium is een sporenelement die gevonden kunnen worden in hetzij de grond of in het bijzonder fruit en groenten. U vraagt ​​zich misschien af ​​wat betekent dit mineraal heeft te maken met testosteron, maar het heeft eigenlijk een veel te maken met het! Je ziet een studie uit 2011 uitgevoerd door het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology geeft de antwoorden. Ze gaven ongeveer 10 mg van Boron aan onderwerpen in de loop van een week te testen en dit is wat ze gevonden:

 • De gratis Testosteron niveaus van de proefpersonen steeg met 28%
 • En hun oestrogeen niveaus werden verlaagd met maar liefst 39%

In wezen, Boron verhoogt niet alleen uw testosterongehalte. Het vermindert zelfs uw oestrogeen op hetzelfde moment!

Bioperine

In essentie is dit een zwarte peper extract. Terwijl het mannelijke hormonen niet direct stimuleren, wat het doet is dit de absorptie snelheden van alle andere bestanddelen die deel uitmaken van Testogen formule. En dat is goed nieuws, omdat Bioperine wezen maakt elk ingrediënt in dit product efficiënter en krachtiger, wat leidt tot betere resultaten voor u.

Hoe te bestellen Testosteron Testogen

Testogen komt uit het Verenigd Koninkrijk en het komt met beloften. Laten we eens kijken naar wat zijn de voordelen van Testogen volgens de fabrikant:

 • Verbeterde spiermassa plus een toename van de spiermassa
 • Betere libido en meer motivatie
 • Verhoogde prestaties mentaal en fysiek
 • Lagere lichaamsvet, vooral rond je taille en zelfs een verlaging van het cholesterolgehalte plus verlaagde bloeddruk

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Testogen zijn, hier is de prijs van Testogen:

Testogen product Beste biedprijs Koop nu
30 dagen supply
(1 fles)
47.54€
41.59€
Koop nu
3 maanden leveren
(2 flessen + 1 gratis fles)
142.62€
95.08€
Koop nu
5 maanden leveren
(3 flessen + 2 gratis flessen + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Koop nu
Koop Testogen van de officiële website

Author: Fredy Estofany

Fredy Estofany is a nutritionist and supplement researcher. He has spent years reading scientific studies, books, blogs and some websites on nutrition. He is interesting in diet planning, research about food science and nutrition education, and writing several publications. Daily life nutrition and supplement is his passion and he like to help informing people about it. He stays fit by doing regular exercises such as running, taking walks and eating healthy food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *