Testogen arvostelut: miten lisätä testosteronitasoja nopeastiMikä on Testosteroni Booster Testogen

Testogen on täydentää sisältää luonnollisia ainesosia kaverit, jotka haluavat lisätä testosteronitasoja. Vaikka ne eivät ole FDA hyväksytty vielä kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja turvallisia ja ovat osoittautuneet tehokkaaksi lisäämään testosteronitasoja. Iän meidän testosteronitasot laskuun, joka aiheuttaa kaikenlaisia ​​ikäviä sivuvaikutuksia.

Kasvattamalla testosteronitasoja kanssa täydentää kuten Testogen voimme kääntää merkkejä ikääntymisestä ja tuntea nuoria, energisiä ja jälleen vahvoiksi. Ilmeisesti ne on myyty yli 1 miljoonaa pulloa kaverit kuten sinä ja minä ja jotain 87% asiakkaista päätyy uusjako. Tämä tarkoittaa, että lähes 9 ulos 10 asiakkaat ovat tyytyväisiä tarpeeksi niiden tulokset ostaa lisää.

Osta Testosteroni Booster verkossa

Miksi Testogen toimii? ainekset

Selvittää, miksi se toimii päätin ottaa tarkemmin ainesosia. Joten tässä on se, mitä sisällä Testogen :

D asparagiinihappo

Tämä on yksi tärkeimmistä aineista Testogen ja se on itse asiassa aminohappo. Täydentämällä D asparagiinihappo elimistö syntetisoimaan lisää testosteronia pallot joka johtaa kasvuun vapaa testosteroni tasoja yli 50%. Eräässä tutkimuksessa huomasin sanonut, että täydentämällä kanssa 2000mg D asparagiinihappo päivässä 14 päivän ajan osallistujille ilmainen testosteronitasot kasvoi yli 57%. Sattumalta Testogen sisältää 2000mg D asparagiinihappo annosta kohti, joka näyttää olevan täydellinen määrä. Tämä tarkoittaa enemmän voimaa, energiaa, kestävyyttä ja ja lisääntynyt sukupuolivietti.

Tribulus

Tämä aine on yksi tehokkaimmista testosteroni vahvistimet tiedetään mies. Vain 100 mg per päivä on valtava vaikutus testosteronitasoja. Testogen sisältää peräti 300 mg annosta kohti ja Tribulus.

Panax ginseng

Tämä auttaa parantamaan verenkiertoa ympäri kehoa ja kuljettaa enemmän happea lihaksille. Se auttaa elpymistä, kestävyyttä ja energiaa.

sarviapilauutetta

Iän meidän testosteronitasoja alas ja meidän estrogeenin tasot nousevat. Kuten miehet haluamme niin vähän estrogeeni kuin mahdollista. Sarviapila on todella estrogeenin esto ja se on osoittautunut vähentämään merkittävästi estrogeenitaso ja nostaa testosteronitasoja miehillä. Testogen sisältää 200 mg sarviapilauutetta. Sarviapila on myös erittäin tehokas vähentämään tulehdusta ja alentaa kolesterolia. Se myös parantaa libido. Niin joo, Sarviapila on aika vaikuttava.

Sinkki

Sinkki on oikeastaan ​​tärkeä osa testosteronin tuotantoa mutta useimmat meistä eivät itse saada tarpeeksi. Testogen sisältää 72mg Sinkki on runsaasti auttaa kehon prosessi tehdä enemmän testosteronia.

B2-vitamiinia, B5 ja B6

Tämä ryhmä vitamiinin Bs muodostaa voimakkaan aminohappoja monimutkainen, että se auttaa vähentämään estrogeenin ja nopeuttaa testosteronin synteesiä kiveksissä.

Seleeni

Tutkijat havaitsivat, että suurin osa miehistä, jotka kärsivät alhainen testosteroni on alhainen seleeniä. Niin he antoivat ryhmä kaverit 30mcg seleeniä päivässä täydennyksenä ja kuukauden kuluessa kaverit testosteronitasot kasvoi keskimäärin 36%. Testogen sisältää 45.2mcg seleeniä annosta kohti, joka on vielä enemmän kuin alkuperäinen tutkimus antanut heidän osallistujille!

D-vitamiini

Vuonna 2011 tehtiin tutkimus, jonka Hormoni and Metabolic Research Lab vaikutuksista D-vitamiinilisän miehiä, joilla oli alhainen testosteroni. He antoivat 50% miehistä lume ja 50% miehistä 8mcg D-vitamiinin päivässä. Vuotta myöhemmin he huomasivat, että jokainen mies, joka oli ottanut D-vitamiini oli merkittävästi korkeampi testosteronin kuin miehistä, jotka olivat ottaneet lume. Testogen sisältää 10mcg D-vitamiini annoksessa.

Jos olet nähnyt ainekset niin tiedätte että jotenkin ne kaikki auttaa lisäämään testosteronitasoja. Eräässä tutkimuksessa, kun vain muutamia aineosat yhdistettiin, 60 miestä alhainen testosteronitaso otti ne 60 päivää ja jonka tutkimuksen lopussa yli 90% osallistujista testosteronitasot kasvattivat korkeammille tasoille kuin keskimääräinen ihminen heidän age.There on syy, että 87% asiakkaista järjestää ja miksi Testogen on onnistunut singota osaansa ykkönen mitoitettu luonnollista testosteronin tehosterokotus maailmassa, koska se toimii.

Osta Testosteroni Booster verkossa

Hyvä ja huonoja asioita Testogen

Huono asioita Testogen:

  • Tulokset vie aikaa. Luultavasti tunnet sen toimimaan heti, mutta sinun täytyy antaa sille ainakin viikon, ennen kuin todella alkaa tuntea täydet vaikutukset.
  • Se ei ole pysyvä. Testogen on suuri, kun käytät sitä, mutta olen melko varma, että jos lopetat sen testosteronitasoja palaa takaisin normaaliksi. Tahansa lihas rakentaa pitäisi pysyä kuitenkin.

Hyviä asioita Testogen:

  • Enemmän energiaa. Sinulla on tonneittain hyvää puhdasta energiaa koko päivän.
  • Polttaa rasvaa nopeammin. Jos olet ollut vaikeuksia polttaa rasvaa, erityisesti ympäri midsection sinun hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti Testogen auttaa polttamaan rasvaa.
  • Killer liikuntaa. Yksi parhaista asioita Testogen on, että se auttaa sinua mennä petosi harjoittelun aikana. Astuttuaan se voin harjoitus tuntikausia ja nosta raskaampaa liikaa.
  • Rakentaa lihasta. Kun testosteronitaso nousee se on paljon helpompi rakentaa lihas.
  • ED Cure. Nyt minulla ei ole ED mutta erektioni alkoivat saada melko pettymys kuten olen saanut vanhempi, mutta astuttuaan Testogen erektioni ovat rock solid kuin olen teini uudelleen.
  • Näyttävät ja tuntea paremmin. Uskon todella, että Testogen on parantunut ihoni ja on auttanut minua näyttää ja tuntuu terveempiä yleistä. Kaikki ainekset ovat luonnollisia ja minä vain tuntuu hyvältä, koska olen alkanut ottaa sen.
  • Hinta. Se toimii, hieman yli 1 $ / päivä, joka on melko halpaa mielestäni jotain, joka toimii niin hyvä.
  • Testogen Works. Se todella toimii. Ne eivät ole mikään kehno huijaus sokeria pillereitä.

Mistä ostaa luonnollista testosteronin Testogen

Käytön jälkeen Testogen, sinulla on enemmän energiaa, näyttävät ja tuntuvat terveempiä, enemmän rasvaa poltetaan, lihasmassaa ja tuntuvat nuorempia ja terveempiä yleistä. Testogen on yksi parhaista Testosteroni tehostin. Joten, sinun pitäisi ostaa sitä. Ehdottomasti, se on hyvin arvoinen rahaa ja se todella toimii. Testogen on yksi asioita, sinun täytyy yrittää itse nähdä, miten hyvä se todella on. Kun alkaa tuntea nuoria, terveitä, keskittynyt ja vahva jälleen ihmettelet miksi et alkaa ottaa sitä aikaisemmin. Jos olet kiinnostunut ostamaan Testogen, tässä on hinta Testogen:

Testogen Tuote Paras tarjoushinta Osta nyt
30 päivää tarjonta
(1 pullo)
47.54€
41.59€
Osta nyt
3 kuukautta tarjonta
(2 pulloa + 1 ilmainen pullo)
142.62€
95.08€
Osta nyt
5 kuukautta tarjonta
(3 pulloa + 2 ilmaista pulloa + 1 ilmaiseksi EBook)
249.75€
149.85€
Osta nyt

Tiedoksi, on olemassa paljon väärennöksiä myydään muille sivuille joten varmista ostat Testogen virallisilla verkkosivuilla varmista, että saat aitoa tavaraa ja voit myös kuuluvat niiden 60 päivää rahat takaisin-takuu.

Osta Testogen virallisilla verkkosivuilla

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.