Testogen arvostelua: onko tämä paras testosteroni pilleri miestenJos tunnet olevasi heikko, väsynyt, turhautunut nolla voittoja kuntosalilla ja pidä miehen … Neuvoisin annat Testogen yrittää. Olen ehdottomasti rakastan sitä! Olen ehdottomasti menossa kiinni, että lähikuukausina nähdä, jos näen voitot ja jos terveyshyötyjä jäädä.

Tässä Testogen tarkastelun I tutkia vaikutukset, että tämä testosteroni tehosterokotus oli kehoni yli 30 päivän ajan. Mikään ei muuttunut minun ruokavalioon tai niin kuin minä workout, en yksinkertaisesti alkoi ottaa Testogen ja seurataan muutoksia ruumiini. Tulokset ovat pirun uskomatonta, jos minulta kysytään!

Miten Testosteroni Booster Testogen työtä

Ei määrätty testosteronia täydennykset toimivat eri tavalla määrätty hoitoja tai jopa hormonikorvaushoito miehille. Joten on tärkeää pitää mielessä ennen kuin mitään. Testogen toimii lisäämällä luonnollisen testosteronin määrää elimistössä. Yleensä voit tehdä tämän syömällä oikein ja tee tiettyjä asioita, kuten masturboi, mutta useimmille kaverit, täydennys on vain paljon helpompi vaihtoehto. Kaikki sinun on otettava päivittäinen annos 1-2 kapselia (enintään 4), jolla on yleensä aterian ja kaava huolehtii kaikesta muusta.

Osta Testosteroni pillereitä verkossa

Testogen on sisältynyt 6 tärkeimmät ainesosat ja on suunniteltu antamaan miehille kaikenlaisiin luonnollinen ainesosa he tarvitsevat lisäpotkua testosteronitasoja nopeasti. Ainesosia, kuten sinkkiglukonaatilla, D-asparagiinihapon ja D-vitamiini ovat kaikki osoitettu kliinisissä tutkimuksissa vuosien auttaa lisäämään testosteronia. Vanhempi saat, sitä enemmän sinun täytyy työskennellä kehitystyölle testosteroni, koska sillä miehet sen kieltäytyessä saamme vanhempi.

Mitä pidän mistä Testogen

 • Valppaampi: Pääni on niin selvä ja valpas, että pystyn käsittelemään paljon enemmän tietoa nyt. Ennen, luin lauseen ja sitten unohtaa se hetkeä myöhemmin.
 • Pitoisuus on hämmästyttävä: voin keskittyä matkalla kauemmin kuin pystyin ennen. Nyt se on ainakin tunti ennen kuin se oli ehkä 5 minuuttia.
 • Elpyminen ovat lyhentyneet: Ei enää kipua seuraavana päivänä, jossa En voi nostaa käsiäni! Tunnen valmis menemään jokaisen istunnon, melkein ilman kipua lihaksissa.
 • Lisääntynyt paino nopeasti: Minun voimani on lähes kaksinkertaistunut, olen lisäämällä painoa jokaisen asettaa ja Voin nostaa, kun taas ennen en olisi pystynyt. Hyvin pumpataan tästä!
 • Hornier? Ei tiennyt tämä olisi sivuvaikutus, mutta pirun. Olen hornier kuin olen koskaan ollut. Tyttöystäväni on hyvin onnellinen. Olen myös kestävät pidempään sängyssä kuin olin pystyä.

Mitä en pidä maasta Testogen

 • Enemmän pillereitä? Tunsin rahaa voisin saanut enemmän pillereitä potissa. Puolet oli pillereitä ja loput oli puuvilla pitää pillereitä paikallaan.
 • Minun pissa oli kirkkaan vihreä En ole varma miksi, mutta minun pissa oli kirkkaan luminanssi vihreä väri. Juon ton vettä, joten se oli ehdottomasti pillereitä jotka tekivät tämän. Olen lukenut, että tämä on kehon punoitus pois toivottuja ravinteita. Mutta silti hieman outoa.

Kokemukseni lisäämään testosteronitasoja nopeasti Testogen

Useiden viime vuoden aikana olen kokeillut eri keinoja edistää minun testosteronitasoja. Miksi? No Yksinkertaisesti sanottuna, koska tunnen enemmän miehekäs, vahva ja itsevarma kun minun testosteroni on kohonnut. Olen erittäin tyytyväinen minun dating elämä (menee ulos tupakointi kuuma aerobic ohjaaja), ja ei voi valittaa työstäni. Kuitenkin, kun kyse on terveyteen, olen erittäin pakkomielteinen ja liian innokas kokeilemaan kaikkea, mikä auttaa lisäämään oman testosteronin ja tehdä minut vahvemmaksi.

Törmäsin Testogen muutama kuukausi sitten, kun ystäväni lähetti minulle sähköpostia siitä. “Kokeile” aihe sähköpostin lukea. Sähköposti itsessään oli vain linkin eikä mitään muuta. Kiehtoi väittää, päätin antaa sen mennä. Joten tilasin pinon Testogen (3 pulloa), joka kestäisi minua 3 kuukautta.

Saapuessaan pullot näytti kuin olin odottanut, pillerit olivat normaalikokoisia ja olin hyvin innokas päästä alkuun. Alla on lyhyt kertaus neljän viikon (30 vrk) aikana, miltä minusta tuntui fyysisesti / henkisesti tuolloin seuraa ennen ja jälkeen ammuttiin.

Osta Testosteroni pillereitä verkossa

Viikko 1

 • Fysikaalinen: Ei muutosta. Tunnen sama kuin viime viikolla. Vaikeutunut kouluttaa aamuisin, niin siirtyy iltaisin.
 • Mental: Tunnen suurta. Ei voi valittaa, ei ole todellista eroa, että voin huomata minun henkistä suorituskykyä.

viikko 2

 • Fysikaalinen: Ehdottomasti huomaamatta muutos voimani. En yleensä tuntuu enemmän väsynyt harjoituksen, mutta olen toipumassa nopeammin. Suonet näkyvät minun hauislihas jonka olen koskaan ennen nähnyt.
 • Mental: tunne paljon valppaampi ja vähemmän väsynyt aamuisin. Yleensä olen croggy ennen ensimmäisen kahvikupillisen.

viikko 3

 • Fysikaalinen: BOOM. Tunnen vahvempi kuin olen koskaan tuntenut. Olen nosto 10 paunaa enemmän kuin yleensä nostaa ilman tylsää lihassärky seuraavana aamuna. Tämä on mahtavaa.
 • Mental: Vau, olen todella nukkumassa vähemmän ja saada enemmän aikaan. Minun pitoisuus on parantunut myös, joten voin keskittyä tylsiä tehtäviä helposti.

viikko 4

 • Fysikaalinen: Pyhä paska, lihakset ovat popping koko paikka. Tunnen Hulk juuri nyt, ole koskaan ollut näin suuri tai muoto ennen. Ovatko nuo abs ?? Luulen niin!
 • Mental: Mieleni on selkeä painopiste on laser terävä, luovuus on kaikkien aikojen ennätys. Tuntuu vain niin henkisesti vahva se on epätodellinen.

Onko mitään haittavaikutuksia? Ei siitä, mitä voin nähdä, olen vain testannut tuotteen kuukaudessa. En lukenut muutamia foorumin arvioita, joissa jotkut kaverit esiintynyt hiusten kasvua, jossa heillä ei ollut hiuksia ennen. Kuitenkin he eivät sano, jos ne sekoitetaan täydentää tai jopa ottaa hieman varjoisassa tuotteita, kuten roids jotka on yhdistetty hiusten kasvu puuskittain.

On Testogen huijaus? Luin joukko katsauksissa verkossa ennen ostopäätöstä, ja voin vakuuttaa teille, että kun yrittää tätä täydentää itselleni, se ei ole huijaus. Ne tarjoavat todellisia täydentää, että mielestäni työtä ja näen itseni käyttää niitä hyvin pitkään.

Joten kuten näette, neljännellä viikolla, olin sekä fyysisesti että henkisesti pisteeseen. Testogen on epäilemättä yksi parhaista testosteronin pillereitä miehille että olen käyttänyt. Jos olet kiinnostunut ostamaan Testogen, tässä on hinta Testogen verkossa:

Testogen Tuote Paras tarjoushinta Osta nyt
30 päivää tarjonta
(1 pullo)
47.54€
41.59€
Osta nyt
3 kuukautta tarjonta
(2 pulloa + 1 ilmainen pullo)
142.62€
95.08€
Osta nyt
5 kuukautta tarjonta
(3 pulloa + 2 ilmaista pulloa + 1 ilmaiseksi EBook)
249.75€
149.85€
Osta nyt
Osta Testogen virallisilla verkkosivuilla

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *