Testogen anmeldelser: kosttilskudd for å øke testosteron som fungererHvem er Testogen egnet for

Noen fra vektige horer til prepubescent barn. Kanskje vi bør begrense det ned litt. Vi er helt klart snakk om noe annet enn et supplement her, så bare for avklaring grunner, ikke behov for resepter eller noe. Kosttilskudd er 100% uten resept, de er trygge og de er ikke det samme som anabole steroider. For å være sikker på at ingen føler seg utelatt, la meg gi deg en rask oversikt over de gutta som kan utnytte Testogen:

 • Menn søker å øke testosteron nivåer naturlig
 • Menn som sliter med lavt testosteron
 • Menn som ønsker å få mest mulig ut av treningen regime
 • Menn med libido problemer
 • Menn ønsker å få kontroll over sine kroppsfett nivåer

Jeg er ikke noe som tyder på at denne T-booster er en fettforbrenner, ved å nevne folk med mer fett som ønsker å trimme ned. Hovedpoenget her er at jo mer smult du bærer, jo mer østrogen du kommer til å ha en ekkel negativ effekt av det. Øke testosteron kan reversere det. Nothing fancy her, hvis du krever mer av våre viktigste mannlige hormonet, så ja, Testogen og du er skapt for hverandre.

Kjøp Testosteron booster online

Kosttilskudd for å øke testosteron Testogen ingredienser

Det er vanlig som dagen at Testogen betyr virkelig bedrift hvis du bare blikk på ingrediens etiketten (og hvis du vet hva du skal se etter, selvsagt). Hver ingrediens er påvist, solid og dosert tilsvarende. 120 kapsler, 30 porsjoner, hel måned forsyning. La oss treffer gong og dykke dypere inn i formelen for denne:

D-asparaginsyre

Er det noen der ute som ikke er kjent med DAA, ærlig? Dette må være den mest brukte stoffene i testosteron øker tilskudd. Det er en god grunn for at folk. Her i Testogen, kommer det på en ryddig 2000mg dose per porsjon, som er superb. Det er blitt påvist å spille en viktig rolle i syntesen av testosteron og LH (luteiniserende hormon). Hoved perk av DAA er dens evne til å hjelpe turn kolesterol til testosteron.

Bukkehornkløver

Dette anlegget har en merkelig navn, men det er ikke gresk, virkelig! Men det må være en av de mest potente ingredienser for å gi din mandighet et løft til dags dato. Bukkehornkløver ekstrakt fra frøene av anlegget, er 200 mg her, noe som er mer enn mange andre testosteron boostere på markedet. Som et Faktisk har denne lille kar libido forbedrende egenskaper også. Så i tillegg til å gi din naturlige testosteron en heis, kan du dra nytte av mer oomph under magen.

ginseng Extract

Østlige kulturer vet en ting eller to om naturlig rettsmidler til lav testosteron eller bare noe å gnist sexlivet. I denne forbindelse, gutta bak Testogen besluttet å legge en heftig 250mgs av Panax Ginseng (root ekstrakt) og gutta, dette er sh! T når det kommer til ulike varianter av ginseng.

Stammer fra Korea, er dette anlegget kjent som mannen roten for en grunn! Ginseng beskytter nøtter fra dioksiner som igjen betyr økt libido med noen bunn fast ereksjon. Totalt er det et verktøy for å levere varene i form av mer utholdenhet, energi, virilitet etc.

magnesium

Dette er den første helt nytt tillegg til Testogen formel og det er en må-ha for enhver stor Testosteron booster. Magnesium er et viktig mineral som spiller en avgjørende rolle i etableringen av vår favoritt hormon og det fremmer også bedre søvn. Men så langt som testosteron går, en relevant studie fra 2011 fant at personer som supplerer med magnesium og trene, oppleve en økning i fritt testosteron med nesten 25%!

vitamin K1

Dette er et vannløselig vitamin som gir en mengde fordeler. Bortsett fra å hjelpe med blodpropp, er vitamin K1 også ansvarlig for å opprettholde en sunn benvev og selv tenner, skyldes det transportere kalsium til tennene og bein. Men også arbeider dette vitamin i synergi med vitamin D (det faktisk øker dets absorpsjon priser), og dermed gi en enda kraftigere Testosteron forbedrende effekt.

selen

Den vi ser på her er natrium selenitt skjema, som finnes i enkelte matvarer som for eksempel planter, kjøtt, sjømat etc. I utgangspunktet er hele ideen om at du er nødt til å bli detoxified av selen fordi det er en kraftig antioksidant. Som vi alle vet, kan giftstoffer rote opp hele endokrine systemet. Egentlig kan de forårsake kaos i kroppen som en helhet, så det er alltid et stort pluss å konsumere ting som fungerer som antioksidanter.

vitamin B6

Kan ikke gå galt med tillegg av vitamin fra B-gruppen, spesielt B6. Mange produsenter er å akseptere denne ideen, og det er et vanlig syn å se en Testosteron booster med B-vitaminer i den. Testogen er båten lastet med B6, og det er helt strålende. B6 er involvert i mer enn 100 unike prosesser i kroppen, pluss det også hjelpemidler i assimilering av aminosyrer av systemet ditt og bidrar selv med testosteron produksjonen.

vitamin D3

Vitamin D syntetiseres når huden utsettes for direkte sollys. Hva betyr det? Hvis du bor i en region med dritt vær, sjansene er du kan få Vit D-mangel. Gode ​​nyheter er at Testogen tilbyr Vitamin D som en del av sin formel, slik at du er i trygge hender. Og jeg tror det er ikke nødvendig å nevne at denne awesome vitamin spiller en rolle i testosteron produksjonen.

Kjøp Testosteron booster online

Nettle Leaf Extract

Dette anlegget er kjent for å være en kraftig diuretisk siden oldtiden og det hjelper også med urinveisproblemer, og samtidig være et potent verktøy mot osteoartritt og leddsmerter generelt. Men det er også en stor testosteron-boosting ingrediens! Det er på grunn av sin SHGB (kjønnshormon-bindende globulin) bindingsegenskaper.

Siden testosteron tendens til å binde seg til dette proteinet som gjør det mindre potente som et resultat, når brennesle blad ekstrakt binder seg til SHGB det faktisk gir mer testosteron alene, og dermed gjør det strømme gjennom blodet fritt, mens du nyter alle fordelene med økt testosteron nivåer!

Sink

Enda en stift blant en forferdelig mye av lignende produkter. For 1000-tiden, er det verdt å nevne at Sink er faktisk en bevist testosteron-boosting ingrediens. Legg den fantastiske bonus på en økt sperm count og du er inne for en godbit. Dosen her er 72 mg som ved første øyekast er vakker, dessverre, de har satt sink i sin Gluconate form, og dette er ikke en av de beste former når det gjelder absorpsjon priser.

Boron

Bor er et spor mineral som kan finnes enten på jord eller spesielt frukt og grønnsaker. Du lurer kanskje på hva dette mineralet har å gjøre med testosteron, men det faktisk har mye å gjøre med det! Du ser en studie fra 2011 utført av Journal of Trace Elements i medisin og biologi gir svarene. De ga rundt 10 mg Boron å teste fag i løpet av en uke, og dette er hva de fant:

 • Fri testosteronnivåene hos forsøkspersonene økte med 28%
 • Og deres østrogennivået ble senket med hele 39%

I hovedsak Boron ikke bare øker testosteron nivåer. Det reduserer også din østrogen på samme tid!

Bioperine

I hovedsak er dette en svart pepper ekstrakt. Selv om det ikke direkte øke mannlig hormonnivåer, hva den gjør det øker absorpsjonshastighetene av alle andre ingredienser som er en del av Testogen formel. Og det er gode nyheter siden Bioperine egentlig gjør hver eneste ingrediens i dette produktet mer effektiv og mer potent, som fører til bedre resultater for deg.

Hvordan bestille Testosteron booster Testogen

Testogen kommer fra Storbritannia og den kommer med løfter. La oss ta en titt på hva er fordelene med Testogen henhold til produsent:

 • Forbedret muskelmasse pluss en økning i muskelmasse
 • Bedre libido og mer motivasjon
 • Økt ytelse mentalt og fysisk
 • Lavere kroppsfett, hovedsakelig rundt livlinjen og til og med en reduksjon i kolesterolnivåer pluss senket blodtrykket

Hvis du er interessert i å kjøpe Testogen, her er prisen på Testogen:

Testogen produkt Best tilbudsprisen Kjøp nå
30 dager forsyning
(1 flaske)
47.54€
41.59€
Kjøp nå
3 måneder forsyning
(2 flasker + 1 gratis flaske)
142.62€
95.08€
Kjøp nå
5 måneder forsyning
(3 flasker + 2 gratis flasker + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Kjøp nå
Kjøp Testogen fra den offisielle nettsiden

Author: Fredy Estofany

Fredy Estofany is a nutritionist and supplement researcher. He has spent years reading scientific studies, books, blogs and some websites on nutrition. He is interesting in diet planning, research about food science and nutrition education, and writing several publications. Daily life nutrition and supplement is his passion and he like to help informing people about it. He stays fit by doing regular exercises such as running, taking walks and eating healthy food.