Testogen anmeldelser: er dette den beste testosteron pille for mennHvis du føler deg svak, sliten, frustrert med null gevinst i gym og ikke som en mann … Jeg vil anbefale deg å gi Testogen en prøve. Jeg elsker det! Jeg er definitivt kommer til å feste med det for de neste månedene for å se om jeg ser gevinster, og hvis de helsemessige fordelene bo.

I denne Testogen anmeldelse, jeg utforske effekten at dette testosterone booster hadde på kroppen min i løpet av en 30 dagers periode. Ingenting er endret i kostholdet mitt eller måten jeg treningen, begynte jeg bare å ta Testogen og overvåkes endringer i kroppen min. Resultatene er ganske jævla utrolig spør du meg!

Hvordan Testosteron booster Testogen arbeid

Ikke foreskrevet testosteron kosttilskudd virker ulikt på foreskrevet behandlinger eller hormonbehandling for menn. Så det er viktig å holde det i tankene før noe. Testogen virker ved å øke den naturlige produksjonen av testosteron i kroppen din. Vanligvis kan du gjøre dette gjennom å spise riktig og ikke gjøre visse ting som onanerer, men for de fleste gutter, er et supplement bare et mye enklere alternativ. Alt du gjør er å ta en daglig dose på 1 til 2 kapsler (ikke mer enn 4), vanligvis med et måltid og formelen tar seg av alt annet.

Kjøp Testosteron piller på nettet

Testogen har inneholdt 6 hovedingredienser, og er formulert for å gi menn med alle typer naturlig ingrediens de trenger å øke sin testosteronnivå raskt. Ingredienser som sink gluconate, D-asparaginsyre, og vitamin D har alle blitt påvist i kliniske studier gjennom årene for å bidra til å øke testosteron. Jo eldre du blir, jo mer du må jobbe med å øke dine nivåer av testosteron, fordi som menn det synker som vi blir eldre.

Det jeg liker fra Testogen

 • Mer våken: Hodet mitt er så klar og våken at jeg er i stand til å behandle mye mer informasjon nå. Før ville jeg lese en setning og deretter glemme det øyeblikk senere.
 • Konsentrasjon er fantastisk: Jeg kan konsentrere seg om måten lenger enn jeg kunne før. Nå er det minst en time før det var kanskje 5 minutter.
 • Utvinning ganger har forkortet: Ikke mer smerte neste dag hvor jeg ikke kan løfte armene mine! Jeg føler meg klar til å gå med hver økt, med nesten ingen smerter i musklene mine.
 • Økt vekt raskt: Min styrke har nesten doblet, jeg legger mer vekt med hvert sett, og jeg kan løfte, mens før jeg ikke ville være i stand til. Veldig pumpet om dette!
 • Kåtere? Visste ikke at dette ville være en bivirkning, men faen. Jeg er kåtere enn jeg noensinne har vært. Kjæresten min er veldig glad. Jeg er selv varer lenger i senga enn jeg pleide å være i stand til.

Hva jeg ikke liker fra Testogen

 • Flere piller? Jeg følte meg som for de pengene jeg kunne ha fått flere piller i potten. Halvparten var piller og resten var bomull for å holde pillene på plass.
 • Min tisse var lyse grønn Jeg er ikke sikker på hvorfor, men min tisse var en lys luminans grønn farge. Jeg drikker massevis av vann, så det var definitivt piller som gjorde dette. Jeg leste at dette er kroppen skylle ut uønskede næringsstoffer. Men fortsatt litt rart.

Min erfaring i å øke testosteronnivået raskt med Testogen

I løpet av de siste årene, har jeg eksperimentert med forskjellige måter å øke mine testosteronnivå. Hvorfor? Vel for å si det enkelt, fordi jeg føler meg mer mandig, sterk og trygg når min testosteron er forhøyet. Jeg er veldig fornøyd med min dating liv (går ut med en rykende varm aerobic instruktør), og kan ikke klage på mitt arbeid. Men når det gjelder helse, er jeg veldig besatt og altfor opptatt av å prøve noe som vil bidra til å øke min testosteron og gjør meg sterkere.

Jeg kom over Testogen for noen måneder siden etter at en venn sendte meg en e-post om det. “Prøv denne” emnet for e-posten lese. Selve e-postinneholdt bare en link og ingenting annet. Fascinert av krav, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Så jeg bestilte en bunke med Testogen (3 flasker) som ville vare meg 3 måneder.

Ved ankomst flaskene så ut som jeg hadde forventet, pillene var av normal størrelse, og jeg var veldig ivrig etter å komme i gang. Nedenfor er en kort oppsummering over en fire ukers (30 dagers) periode på hvordan jeg følte meg fysisk / mentalt på den tiden, etterfulgt av en før og etter skudd.

Kjøp Testosteron piller på nettet

Uke 1

 • Fysisk: Ingen endring. Jeg føler det samme som forrige uke. Synes du det er vanskeligere å trene i morgen, så vil bytte til kveldene.
 • Mental: Jeg føler stor. Kan ikke klage, ingen reell forskjell som jeg kan legge merke til i min mentale ytelse.

uke 2

 • Fysisk: Definitivt merke en endring i min styrke. Jeg føler meg vanligvis mer sliten etter en trening, men jeg er utvinne raskere. Årer viser på mine biceps som jeg aldri har sett før.
 • Mental: Føler mye mer våken og mindre trett om morgenen. Vanligvis er jeg croggy før første kopp kaffe.

uke 3

 • Fysisk: BOOM. Jeg føler sterkere enn jeg noen gang har følt. Jeg har vært å løfte £ 10 mer enn jeg vanligvis løfter uten kjedelig verkende muskler neste morgen. Dette er fantastisk.
 • Mental: Wow, jeg er faktisk sover mindre og få mer gjort. Min konsentrasjon har økt også, slik at jeg kan fokusere på kjedelige oppgaver med letthet.

uke 4

 • Fysisk: Holy crap, blir musklene mine spratt over alt. Jeg føler meg som hulk akkurat nå, aldri vært så stor eller i form før. Er de min abs ?? Jeg tror det!
 • Mental: Mitt sinn er klart, fokuset er laser skarp, kreativitet er på en all-time high. Jeg føler meg så mentalt sterk den er uvirkelig.

Er det noen bivirkninger? Ikke fra hva jeg kan se, har jeg bare testet produktet i en måned. Jeg har lest noen forum evalueringer hvor noen gutter opplevd hårvekst der de ikke har hår før. Men de gjorde ikke si om de var å blande kosttilskudd eller selv ta noe lyssky produkter som roids som har vært knyttet til hår vekst spruter.

Er Testogen en lurendreier? Jeg leste en haug med anmeldelser på nettet før de bestemmer seg for å kjøpe, og jeg kan forsikre deg om at etter å ha prøvd dette tillegget for meg selv, det er ikke en scam. De gir reelle kosttilskudd som etter mitt syn arbeid og kan jeg se meg selv å bruke dem i svært lang tid.

Så som du kan se, av den fjerde uken, var jeg både fysisk og mentalt på topp. Testogen er uten tvil en av de beste testosteron piller for menn som jeg har brukt. Hvis du er interessert i å kjøpe Testogen, her er prisen på Testogen online:

Testogen produkt Best tilbudsprisen Kjøp nå
30 dager forsyning
(1 flaske)
47.54€
41.59€
Kjøp nå
3 måneder forsyning
(2 flasker + 1 gratis flaske)
142.62€
95.08€
Kjøp nå
5 måneder forsyning
(3 flasker + 2 gratis flasker + 1 gratis EBook)
249.75€
149.85€
Kjøp nå
Kjøp Testogen fra den offisielle nettsiden

Author: Karina Vien

Karina Vien is a registered nutritionist currently working with veterans. she likes to write monthly health and nutrition article associate with medical doctor and psychologist published on website and app. She is passionate about lifestyle changing. She would like to show to the world that healthy living is fun and enjoyable, and people could be in the best version of themselves if the mind, body, and soul are healthy.